Hopp til hovedinnholdet

Vil bare ha sex. Hva skyldes dette? Hvorfor har jeg så lyst på sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex med kjæresten min 4 ganger en dag jeg var hos han, vi var hjemme alene og begge to skikkelige ville. Og vi slo opp for omtrent 2 måneder siden, og det er rundt 2,5 månede siden vi hadde sex. Nå føler jeg at jeg har lyst til og bli knulla hele tiden, jeg har lyst til og ligge med hvem som helst. Bryr meg ikke hvem, har bare sykt lyst til og ha sex med noen. Hva skyldes dette? Hvorfor har jeg så lyst på sex?

SVAR

Besvart 26.10.2017 19:52:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle