Hopp til hovedinnholdet

Penis sklir ut når jeg har sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Når jeg har sex så har det skjedd veldig ofte at penis sklir ut. Hvorfor skjer dette? Det skjer spesielt i doggy. Andre ganger så kjenner jeg nesten ikke at han er inni meg. Har dette noe med at jeg har for stort hull og/eller at han har liten penis? Jeg syns han har ganske normal når jeg ser den, og den blir hard, men jeg kjenner den ikke så godt når han er inni meg. Jeg kjenner den best når jeg har bena samla i doggy. Har hvor mange jeg har ligget med noe med hvor trang man er eller ikke? Utvider man seg når man har sex? Kan jeg gjøre noe med at penis sklir ut? Vet det ble en del spørsmål, men vær så snill prøv å svare på de. Jeg er veldig nysgjerrig.

SVAR

Besvart 28.10.2017 17:13:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle