Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min ble helt stiv og annerledes sist vi hadde sex, hva var det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det skjedde noe merkelig under sex med typen min tidligere. Noe jeg aldri hadde opplevd før, heller ikke han. Mitt under samleie merket jeg at han stønnet noe anderledes og at han ble totalt forandret. Jeg stoppet opp, ( jeg satt øverst ) - og spurte om alt var greit. Da så jeg at han hadde rykninger på øynene, kinnene også munnen. Valgte da å avslutte det hele for å spørre hva som hadde skjedd. Han lo og skjønte ikke stort selv. Hele kroppen ristet og skalv. Det var ekstremt. Han greide ikke å bevege på tomlene sine fordi de hadde hvist «stivnet» eller anspent. Han kunne beskrive det som en ekstrem og rar følelse som han ikke hadde opplevd før. Hva kan dette være? Vi har hatt sex mange ganger før og har lært å kjenne hverandre, så det å komme å få en «vanlig» orgasme var det ikke. Jeg spekulerer veldig. Det samme skjedde da jeg runket han. Jeg holdt på intens en stund, plutselig sa han « vent « da hadde det samme skjedd igjen, bare ikke like kraftig så den første gangen.

SVAR

Besvart 26.10.2017 19:44:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle