Hopp til hovedinnholdet

For er usikker om man skal ha sex og dusje og sove etterpå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lurer på en ting. Jeg er jomfru og har kjæreste. Vi har og heller aldri onanert sammen. Men jeg tenkte bare at jeg ville ha det klart hvis det skjer. Du vet når man har sex for første gang, og ja, jeg vil at kjæresten min skal ha kondom oppå. Og er ganske sikker på at han ikke vil få sæden inni meg. Men er det lurt å dusje seg etter 'første' samleie?? Selv om kanskje han ikke har fått utløsning? Vil bare ha svar, sånn at ikke jeg gjør noe som kjæresten min synes er litt merkelig. For er usikker om man skal ha sex og så sove rett etter på? Eller sex og dusje og sove? Hva bør man og hva er det de fleste pleier å gjøre etter første samleie?

SVAR

Besvart 29.10.2017 18:41:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle