Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fjerner man de røde prikkene på penishodet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 år som lurer på hvordan man fjerner de røde prikkene på penis hodet, jeg leste at man får de fordi man har hatt mer sex eller runker for mye en periode å jeg har hatt sex 2 ganger å det var sånn 2 uker mellom kverandre. Å jeg runker ikke så veldig ofte vanligvis 1 gang om kvelden å jeg er ennu usikker på om æ skal møte helsesøstra? Vil bære vite hvordan man fjerne det eller om det går bort (Æ brukte ikke kondom men hun jeg hadde samleie med hadde ikke klamidya eller noe annet sykdom)

SVAR

Besvart 30.10.2017 19:33:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle