Hopp til hovedinnholdet

Hadde vi sex, når gutten ikke hadde erigert penis, men stappet penisen inn i min skjede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei.. igår var jeg på fest hvor jeg drakk litt for mye, men ikke så mye at jeg ikke var bevisst på hva jeg gjorde eller at jeg klarte å ta avgjørelser. Jeg ende opp med å kline med en fyr og senere gikk vi inn på et rom hvor vi låste døra og ende opp med å kline mer, etterhvert begynte han å fingra meg og jeg sugde og runka han, han hadde også drukket en del men vi hadde begge ikke drukket for mye til å kunne si ifra om dette ikke var noe vi ville. Han spurte hele tiden meg også om hva som var greit og ikke, det samme gjorde jeg.. Etterhvert ville vi begge ha sex, men han fikk ikke opp penisen sin uansett hvor hardt vi begge prøvde. Derfor prøvde vi bare å stappe inn penisen hans i meg for å se om han fikk stå penis da. han fikk aldri dette og derfor droppa vi å prøve mer... Men det jeg lurer på er: jeg hadde aldri hadde sex før igår, men jeg er usikker på om det egentlig var sex eller om det ikke var det siden han hadde ikke stå engang også var den inni meg i to min bare... hilsen J16

SVAR

Besvart 30.10.2017 17:11:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle