Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gjøre ting på en ny måte, og jeg vil prøve noe nytt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg og typen min som er 4 år eldre har vært sammen i 5 og en halv måned nå. Vi har hatt sex mange ganger, og ikke alle har vært like bra, har rett og slett ikke vært alltid like kåt, men ALT har vært FRIVILLIG. Andre ganger, når han ikke gjør `det samme` blir jeg super kåt, for eksempel når han holder på med nippelen min, og når han teaser mer enn han er direkte, og når jeg vet han er kåt, og kjenner han er hard. Men spørmålet er: hvordan gjøre ting på en ny måte? Jeg har også funnet ut, at når vi ikke har det så ofte er da jeg som regel er mest kåt på ham. Vi ligger også ofte nakne sammen, og det føles bare godt. Men jeg vil prøve noe nytt, eller noe sånn

SVAR

Besvart 30.10.2017 17:21:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle