Hopp til hovedinnholdet

Hodet sier ja, kroppen sier nei. Vil egentlig bare komme igang med sexlivet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 21 år og har aldri hatt sex. Da jeg var 16 møtte jeg en gutt som jeg fort ble veldig betatt av. Jeg følte meg presset til å ha sex med han, både av han og vennene mine. Derfor prøvde vi - selv om jeg ikke var klar for det. Jeg var verken moden nok eller hadde "lært meg" å bli kåt enda. Det hele ble en fiasko, og jeg har aldri prøvd siden. Hver gang jeg har vært i kontakt med en gutt og det har begynt å utvikle seg seksuelt, har jeg bækka ut fordi jeg kommer til å tenke på den gangen - og da blir jeg liksom ikke kåt nok. Problemet er at jeg nå veldig gjerne vil ha sex, er klar for det både mentalt og fysisk, men ikke helt klar emosjonelt(gir det mening?). Og det får meg til å lure på om jeg noen gang vil bli klar for det. Har jo flere venninner som ofte får seg et ligg fra byen. Hvorfor klarer ikke jeg å gjøre sånt når jeg egentlig vil det? Det er nesten som at hodet sier ja men kroppen sier nei. Vil egentlig bare komme igang med sexlivet. Tips til hva som kan øke sexlysten?

SVAR

Besvart 30.10.2017 18:17:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle