Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid ? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 19 år. Jeg lurer på om det er en mulighet for at jeg er gravid ettersom jeg ikke får mens eller om det kan være noe annet. Har gått på p- piller og fikk mens som normalt forrige måned. når jeg begynte på det nye brettet tok jeg 5 piller før jeg glemte noen piller,og som et resultat av dette fikk jeg en blødning i ca 5-6 dager og det blødde og kjentes ut som vanlig mens selv om det kun var ca en uke etter forrige mens.siden jeg fikk blødningen valgte jeg å vente til neste mens før jeg begynner igjen med p- piller. Jeg har hatt sex i mellomtiden, men alle gangene med kondom, men siden jeg ikke har fått mensen enda begynner jeg å bli litt bekymret ettersom jeg er ca 1 uke sen. har også tatt en graviditet 1 uke etter siste samleie som viste negativt. hva burde jeg gjøre? på forhånd takk for hjelpen hilsen jente 19

SVAR

Besvart 30.10.2017 19:31:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle