Hopp til hovedinnholdet

Intense smerter i nedre del av magen etter samleie, bør jeg ta dette seriøst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Meg og kjæresten min har sex rundt 3-4 ganger i uken og har aldri slitt med ubehag før i dag. Jeg var våtere enn normalt, nesten unormalt våt og fikk ganske intense smerter i nedre del av magen. Dette førte naturligvis til at vi ikke kunne fortsette samleien. Hva kan dette skyldes tro? Er det noe jeg bør ta seriøst?

SVAR

Besvart 31.10.2017 21:32:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle