Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å like å sprute på kjæresten sin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker å runke kjæresten min som en del av kosen. Avogtil er vi i undertøyet avogtil klær på med penis ut av sprekken. Jeg varierer bevegelsene. Avogtil bare stryker jeg han rundt penisen også. Han liker at vi holder på lenge og rolig for da blir det ekstra godt når han kommer. Alltid når vi blir enige om at han skal komme er han nøye med at penisen er i riktig posisjon, det vil si nærmt ansiktet mitt slik at når utløsningen kommer så spruter det utover ansiktet mitt. Eller av og til så sier han at jeg skal presse puppene mine sammen og opp så spruter han på dem, eller hvis det har gått lenge siden sist, spruter han først i ansiktet og så en gang utover hver pupp. Jeg spurte han om det og da sa han at det var hans måte å vise takknemlighet på, ved å vise hvor godt jeg gjorde det for han med å sprute så mye på meg som mulig. Og at puppene og ansiktet var det han likte best på meg. Når han sa det ble jeg veldig glad, men er det normalt å like å sprute så mye på kjæresten sin som han?

SVAR

Besvart 31.10.2017 22:25:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle