Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig for jenter med store pupper å gi orgasme/utløsning m puppene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har nesten ingen hofter eller rumpe, men to enorme pupper. bruker nå 65H i BH. jeg har et love-hate relationship med puppene mine. kjæresten min er veldig snill men han er helt sykt glad i puppene mine. jeg vet jo fra før av at gutter liker store pupper men jeg hadde aldri trodd at det kunne bety så mye for dem. men på en annen måte liker jeg at de er så store og jeg liker at han liker dem og det er det som gjør meg så forvirret. når vi har sex spør han om å få komme mellom puppene til slutt. da tar han av kondomet og presser puppene mine sammen rundt penis. og når jeg har mensen eller ikke kan ha sex hender det at han ber meg om å presse han litt mellom puppene, så jeg går ned på huk foran han og presser puppene min sammen fra siden og beveger de opp og ner til det går for han. er dette vanlig for jenter med store pupper? det flaue er at jeg blir kåt av dette og våt i skrittet. bør jeg bare innse at dette følger med det å ha store pupper og forsøke og nyte det? hvordan?

SVAR

Besvart 01.11.2017 07:07:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle