Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi holde skjult at jeg som er 14 år har sex med kjæresten min som er 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt på 14 med ei kjæreste på 18år. Jeg svømte en Lørdag så var hun tilfeldigvis i samme svømmehall jeg viste hvem hun var fordi min ungdomsskole ligger ved siden av hennes VGS. Etter det inviterte jeg hun på facebook, vi chattet, jeg kom på besøk og tilslutt ble vi kjærester for 3 mnd siden. Mamma og Pappa synes at det er snilt av meg å ha tid med hun de forstår at hun har lite sosialt med jevnaldrende. Men de sier også ikke bli med på noe uten at du føler deg klar for det. Men om du også vil det er en annen sak. Så jeg tror de ser gjennom fingrene at vi har sex sammen med p-piller. Jeg forstår hvor viktig det er for hun at jeg har sex med hun. At hun føler seg attraktiv at hun får nærhet og trygghet på at jeg elsker hun. Jeg veit godt hvor vanskelig det e rfor hun få kjæreste hvor kjærkommen jeg er. Men jeg veit at det hun gjør er ulovlig. Hvordan kan vi holde det skjult? Fordi jeg vil ikke ha dårlig samvittighet på at hun havner i fengsel når jeg selv har ønsket ha sex?

SVAR

Besvart 02.11.2017 11:42:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle