Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om testistorsjon (testikkelvridning) og sterilitet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spurte tidligere ang. testistorsjon. En jeg kjenner ble opperert etter 20 timer med smerter. Ente med å fjerne den ene. Da hadde han fått beskjed om at det var 50/50 for å kunne få barn senere.. alt annet fungerer jo som normalt, men han må sikkert teste seg hos legen for å finne ut for sikkert?

SVAR

Besvart 06.11.2017 13:01:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ta vare på fruktbarheten din

Kanskje tenker du ikke så mye på å få barn akkurat nå, men det er nå du har mulighet til å gjøre gode valg for fruktbarheten din for fremtiden.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Hvert år er det tusenvis som går rundt å bekymrer seg for testikkelkreft – heldigvis de fleste uten grunn. Vet du hvordan testiklene dine kjennes ut – hvordan de normalt er – vil det være lettere å vite når noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle