Hopp til hovedinnholdet

Jeg har trang forhud. Kan jeg ha sex? Kan jeg bli sugd? Like mye nytelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har trang forhud får den dratt bak når den er slapp, men erigert klarer jeg bare dra den nesten over halve, og tørr ikke drege mer. Vet ikke hva jeg skal gjøre, kan jeg ha sex? Snakker med en jente i tillegg og hun virker veldig gira på å ha sex, så jeg stresser og haster. Er redd for at hun skal backe off hvis hun syntes det er rart at den er litt trang. Og kan jeg bli sugd når den er litt trang? Får jeg like mye nytelse da? Og hvordan er det med kondom og trang forhud? Jeg vet ikke om jeg tørr å dra til fastlege for jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite at jeg har "problemer" med penisen min.

SVAR

Besvart 02.11.2017 15:49:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle