Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få orgasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste og vi har sex. Når vi var 16, var vi jomfru og bestemte oss for å ha sex for første gang. Jeg hadde vondt, men ikke så veldig. Og det kom ikke noe deilig følelse da. Når jeg selv onanerer med vibrator, får jeg sterk orgasme. Men når han fingrer meg føles det godt ut, men samtidig for følsomt. Når han fingrer meg for jeg ikke orgasme men jeg later som at jeg får det på grunn av at jeg klarer ikke å tåle følsomheten. Jeg har aldri fått orgasme under samleie eller fingring, jeg bare føler ikke noe når vi holder på. Hvordan kan jeg få orgasme?

SVAR

Besvart 04.11.2017 08:51:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle