Hopp til hovedinnholdet

Sliter med at jeg fortsatt er jomfru. Jeg vet jeg lett kunne mista jomfrudommen min, men jeg ikke er klar til å miste jomfrudommen min, og  mister jeg den de nærmeste månedene er det press. Jeg sliter med å snakke med gutter over nett Så det jeg egentlig lurer på er hva jeg kan gjøre for å takle presset med å miste jomfrudommen og hvordan jeg kan bli litt bedre med å snakke med gutter over nett.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter mye med at jeg forsatt er jomfru. Jeg mister selvtillit av det. Når jeg begynte på vgs så kom jeg inn i en gjeng som snakker mye om sex og gutter, og jeg har lyvet om at jeg har hatt sex til de. Jeg vet jeg lett kunne mista jomfrudommen min, men når jeg er på fest så tørr jeg ikke en gang og kline, og da skjønner jeg at jeg ikke er klar til å miste jomfrudommen min, og hvis jeg noen gang kommer til å miste den disse nærmeste månedene så er det pga press. Vennene mine har utrolig godt drag på gutter, men jeg sliter med å snakke med gutter over nett. Jeg greier rett og slett ikke å være noe interresang på nettet. Jeg blir så utrolig lei meg av det. Sånn som jeg møtte en gutt på en fest, og jeg spurte om snappen hans og han ga meg den med et stort smil på munnen, men jeg vet jeg aldri har hatt sjangs på han. Så det jeg egentlig lurer på er hva jeg kan gjøre for å takle presset med å miste jomfrudommen og hvordan jeg kan bli litt bedre med å snakke med gutter over nett.

SVAR

Besvart 03.11.2017 20:58:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
account_circle