Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke "stå" når vi skal ha sex. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 20 år og er gift. Vi elsker hverandre kjempe høyt, men det er bare et problem. Jeg og kona mi har prøvd å ha sex flere ganger, men jeg får ikke "stå" når vi skal ha det. Et par år før vi giftet oss var jeg i et forhold med en annen jente. Når vi bare var nær hverandre fikk jeg "stå" med en gang uten at hun en gang hadde gjort noe. Jeg har flere ganger fått "stå" nå, men bare ikke når vi skal ha sex. Jeg føler at dette ødelegger vår sjanse til å få en baby sammen når vi ikke en gang klarer å ha sex. En grunn til dette kan være at jeg har, ikke farlig type, tuberkulose. Det fører til at jeg blir svak. I tillegg har jeg mange stress årsaker som dukker opp i hverdagslivet. Kan dette være en grunn til at jeg ikke klarer å få boner når vi skal ha sex? Hilsen en veldig bekymret gutt :(

SVAR

Besvart 04.11.2017 18:57:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle