Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 8 mnd. Vi har hatt sex 2 ganger og brukte kondom begge gangene. Jeg fikk svar på et spørsmål der dere også skrev at det var fint at vi brukte kondom men at det er det mest usikre prevensjonsmiddelet man kan bruke? Betyr det at jeg kan være gravid? Jeg blir skikkelig stressa trodde kondomer hjalp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jg har en kjæreste som jeg elsker og vi har vært sammen i 8 mnd. vi har hatt sex 2 ganger. vi bruker alltid kondom. men så fikk jeg svar på et spørsmål der dere også skrev at dey var fint at vi brukte kondom men at det er det mest usikre prevensjonsmiddelet man kan bruke?? så betyr det at jeg er gravid? jeg blir skikkelig stressa trodde kondomer hjalp?pls forklar mer

SVAR

Besvart 04.11.2017 18:52:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle