Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å blø etter samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lå med en fyr og mens vi holde på merket vi at det var masse blod i sengen. Det bare rant ut av meg! Veldig sikker på at det ikke kan være mensen fordi jeg ikke hadde blødninger når jeg dro hjemme fra, pluss at det var alt før mye blod. Når jeg gikk ut av senga drøppet det masse blod på gulvet, noe jeg aldri har opplevd før, ikke engang når jeg har mensen. Også det at det kom så plutselig bekymrer meg og mengen blo. Lurer da på om det er noe galt, fordi jeg aldri har opplevd noe slikt før. Ble veldig redd og synes det hele var en ekkel opplevelse. Heldigvis tok han det veldig fint og sa at det ikke var noe å tenke på. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, burde jeg få det undersøkt eller er det normalt? Takk for svar!

SVAR

Besvart 04.11.2017 13:01:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle