Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nylig fått kjæreste og føler jeg kunne hatt sex med han, men er litt usikker..?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått meg kjæreste ganske nylig, men det føles ut som vi har vært sammen utrolig lenge. Han har vært på besøk hos meg, og hilst på foreldrene mine. Når han har vært hos meg har vi sett på film og kost veldig mye. Jeg merker at han er ganske så på når det gjelder sex, klining osv.. Han tar meg på rompa og stryker meg på magen og låret, kysser meg i nakken og på munn. Noen ganger legger han seg over meg eller legger meg oppå han. Jeg har merket at han har fått boner ett par ganger og han sier at han vil overnatte med meg. Jeg blir også kåt når han er med meg og får en god/vondt følelse i magen.. Jeg føler at jeg kunne hatt sex med han, men er litt usikker..?

SVAR

Besvart 04.11.2017 19:34:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle