Hopp til hovedinnholdet

Jeg har startet på Cerazette, når er jeg sikker mot graviditet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er snart 14år har en kjæreste på 16år veit han ikke har lov til å ha sex med meg men det er hans problem. Jeg vil ha sex så jeg var på helsestasjonen for ungdom. De tilbød meg p-stav gratis så heldig var jeg. Men siden det var fare for blødninger i starten, så fikk jeg også Cerazette det var ikke farlig å ta dem samtidig og da ville jeg være sikker etter kun 2 døgn. Så i dag han masserte mine bryster og sleiket meg. Jeg sugde han det ente med at vi hadde samleie. Jeg trodde at første gang ville være vont men det var bare deilig hvorfor det? Det varte også mye lenger enn jeg trodde? Da han tok meg i doggy så plutselig merket jeg at det ble varmt i vagina kan det være jeg kjente sed utløsningen hans? Like etterpå så ristet det i kroppen, er det mulig at jeg fikk en orgasme? Er det mulig selv om det er første gang for begge? Frister til gjentagelse. Men også nervøs fordi det er 4. dagen når jeg googlet Cerazette så stod det 2 dager noen steder og 7 dager andre steder. Hva er riktig?

SVAR

Besvart 06.11.2017 10:09:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle