Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min har flere ganger prøvd å ha sex, men får det ikke til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år. Jeg og kjæresten min har flere ganger prøvd å ha sex, men får det ikke til. Jeg føler at jeg er våt nok og prøver også å slappe av best mulig. Vi har også et ganske langt forspill. Likevel oppstår det en smerte som er så intens at jeg ikke klarer å fullføre. Han har kommet litt inn, men når han prøver å føre den lenger inn, er det nesten som jeg treffer en slags vegg. Har brukt tampong i åresvis så syntes det er litt merkelig om jomfruhinnen ikke har sprekt enda. Vet ikke hva jeg skal gjøre, og føler en sterk skyldfølelse. Trenger hjelp!! Takk for svar.

SVAR

Besvart 06.11.2017 18:30:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle