Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde typen min på besøk, jeg har snust et parr ganger tideligere men nå var det en veldig sterk en som fikk meg til å bli kvalm og kaste opp. Jeg begynte å føle meg bedre men så begynte vi å drikke. Etterpå ble jeg veldig kvalm å spydde å husker lite fra kvelden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde på fredag en veldig spesiell dag. Jeg hadde typen min på besøk, jeg har snust et parr ganger tideligere men nå var det en veldig sterk en som fikk meg til å bli kvalm og kaste opp. Jeg begynte å føle meg bedre men så begynte vi å drikke. Etterpå ble jeg veldig kvalm å spydde å husker lite fra kvelden. Planene våre var å ha sex den kvelden for første gang. For begge to. Vi hadde sex, men vi stoppet i og med at jeg var så borte. Han kom ikke. Vi brukte ikke kondom heller. Dagen etter har jeg bare spydd og spydd like My esom jeg gjorde før vi hadde sex. Nå er jeg ferdig med å spy men har litt vondt i underlivet. I tilleg kommer det ut noe slim skrog greier fra skjeden min. Minner om utflod, Men det er ganske mye mer en jeg vanlig vis har når jeg har utflod. Håper på svar så fort som mulig.

SVAR

Besvart 06.11.2017 23:10:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
account_circle