Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt kjemperød og sår i underlivet, er det fordi kjæresten min er barbert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Typen min har shava seg de gangene vi har batt sex, og i 2015 klødde det litt og svidde på de indre kjønnsleppene og sånt, har gått litt av og på! Men nå! Nå klør det vanvittig og jeg har blitt sår i underlivet og det ser ut som brannsår rundt og nesten ned mot anal hullet! Og nå når jeg var på do og tørket meg kom det en stor hvit klump ut av meg! Den var helt hvit nesten litt blank i fargen og luktet ingenteng. Når jeg tok på den gikk den i oppløsning og kjentes ut som den bare besto av mange hudfiller inni? Kan det være at kjæresten min sine stubber rundt og på penisen har skrapet meg opp utvendig og innvendig? Ingen smerter eller svie. Jeg blir veldig våt så kan det være det våte og stubbene som har forårsaket dette?

SVAR

Besvart 07.11.2017 21:01:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle