Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang og har dårlig samvittighet i ettertid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 18år som har Aspberger og og ADHD. Det har også min kjæreste. For første gang i mitt liv så følte jeg at det var en gutt som var interessert i meg og som forstod meg. Så jeg fortalte mamma det. Hun spurte om det var greit hun kontaktet hans mor det var det. Han følte det samme ovenfor meg, hans mor ville normalt ikke tillatt det. Men hun ville ikke ha samvittighet til at sønnen skulle gå glipp av muligheten til å ha et kjæresteforhold. I forhold til overnatting. Selv det fikk han lov til av hans mor, så lenge det ikke ble barn av det og jeg ikke presse han til å bli med på noe han ikke var klar for. Så når vi la oss på Lørdag dusjet jeg kom naken inn på rommet spurte om han var klar, det var han og vi hadde sex for første gang for begge det hadde vi Søndag morgen også. Jeg går på Marvelon og Cerazette så jeg er ikke gravid. Men allikevel har jeg så dårlig samvittighet jeg har gjort noe ulovlig. Men bør jeg det jeg vet det var fin opplevelse for han også?

SVAR

Besvart 11.11.2017 16:06:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle