Hopp til hovedinnholdet

Er det større nytelse for meg hvis han kommer først? Eller omvendt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste som er et år eldre enn meg og vi har sovet hos hverandre mange ganger. Vi har vært sammen i 3 år og jeg er klar og han er klar. Vi har kledd oss nakne foran hverandre for å se hvordan det er og han har fingret meg og jeg har runket han. Vi har snakket om å ha sex, men venninne mine synes det er for tidelig. Og er det større nytelse for meg hvis han kommer først? Eller omvendt? Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 09.11.2017 05:20:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle