Hopp til hovedinnholdet

Jeg har små, hvite prikker på penishodet, og har en penis som står rett opp i erigert tilstand. Kan jeg gjennomføre et samleie da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 18 år som har en del spørsmål angående sex. Jeg har aldri hatt samleie før men har kommet nærme flere ganger. Det er dessverre noen ting som jeg meg usikker. Jeg har noen små, hvite/kule prikker/kviser på huden rundt penishodet og generelt på penis. Det er altså ikke på selve penishodet, men på huden. Jeg har hatt det i mange år nå, og kan huske at jeg var hos en lege for mange år siden. Jeg ble fortalt at det var noe som ville gå over, men det har ikke skjedd og jeg er derfor uskikker på hva problemet er. Det andre problemet penisen min i erigert tilstand står rett opp. Den går altså ikke utover, men nærmere rett opp langs kroppen min. Det er litt vanskelig å beskrive det, men problemet ligger i funksjonaliteten. Jeg er usikker på hvordan sex skal gjennomføres når penisen peker rett opp, det vil jo naturligvis føre til noen problemer. Er dette noe jeg kan gjøre noe med? Takk

SVAR

Besvart 09.11.2017 22:38:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle