Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal det ikke føles ekkelt/vondt? Nok våt? Hvordan unngå anspent?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en gutt som jeg har begynt i samme klasse med på vgs. Jeg har vært hos han et par ganger og det har alltid endt opp med at vi koser/kliner og har NESTEN ført til sex. For noen dager siden var jeg hos han, og det samme skjedde, bare at denne gangen prøvde vi faktisk å ha sex (han har foresten gjort dette ganske mange ganger før, i motsetning til meg, som er helt jomfru). Jeg sa til han at jeg hadde lyst, men at jeg var sykt stressa over ting som kunne skje (spesielt om det kom til å gjøre vondt, eller om det ikke kom til å gå). Vi prøvde, men det føltes bare ekkelt når han prøvde å stikke den inn? Jeg vet ikke om jeg var nok våt men vi hadde "varmet opp" ganske lenge før det. Så jeg stoppet han før han i det hele tatt fikk den helt inn... tror også det kan ha med å gjøre at jeg var så anspent? Trenger værtfall tips om hvordan det ikke skal føles ekkelt/vondt, hvordan jeg kan forsikre meg at jeg er nok våt, og hvordan jeg kan unngå å være så anspent?

SVAR

Besvart 11.11.2017 12:30:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle