Hopp til hovedinnholdet

Jeg syns jeg har så altfor mye utflod nå, det var ikke så mye før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg har noen spørsmål.Jeg syns jeg har så altfor mye utflod nå,det var ikke så mye før.Det har vært sånn ca siste to mnd.Før var den mer egghvit men nå er den ganske gjennomsiktig og seig.Tror ikke jeg har noe bakteriellt el.sykdom.Jeg må stadig skifte truseinnlegg og truse og det kan henge ut av meg.Siste mnd.har jeg møtt en venn og det er VELDIG pinlig.Vi har hatt sex og hver gang det er på gang så blir det så mye.Når jeg tar av trusa så seriøst henger det lange seige tråder der og han ser det!Men han har ikke kommentert det. så lurer jeg på om skjeden blir preget av sex med stor penis.Jeg syns det føles forandret etter jeg er med han,liksom mer fleksibel.Sånn at under akten så får jeg veldig mye ufine lyder og prompelyder og alltid når han trekker seg ut.Jeg kan også få det lenge etterpå,føles liksom mer medtatt.Har ikke vært sånn før med andre og føler jeg trenger større tamponger også.Vil det forandre seg?Bør det gå mer tid mellom hver gang vi har sex?

SVAR

Besvart 13.11.2017 19:59:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle