Hopp til hovedinnholdet

Jeg hatt trekant med en gutt og en jente, gutten var først inni meg, så henne, så meg igjen, fikk vite av jenta at hun har fått klamydia. Er det stor sjanse for at jeg også har fått det da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg testet positivt for klamydia og var ferdig på kur for ca. 1 mnd siden. Nå har jeg hatt trekant med en gutt og en jente, gutten var først inni meg, så henne, så meg igjen, fikk vite av jenta nå at hun har fått klamydia. Er det stor sjanse for at jeg også har fått det da?

SVAR

Besvart 12.11.2017 17:57:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle