Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ble jeg kåt på tærne til bestemor til kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi hadde vært sammen i ca. 2 år, og dro på besøk til hennes bestemor (som jeg aldri hadde møtt før). Hun satt på kjøkkenet og lakket tåneglene knall-røde. ”De må da synes!“ Sa hun bestemt og gliste mens hun løftet tærne mot oss. Jeg stønnet ubevisst og kommenterte, ”Åh ja, det må de virkelig.“ Begge kikket på meg. ”Ja, hvorfor holde skjult noe så vakkert.“ svarte jeg og spurte besta om hun var kilen under føttene. Hun lo høyt. «Åh, haha ha ha ha. Ja, veldig. Særlig under føttene.» Vi lo alle 3, men etter den dagen har jeg blitt opphisset av bestas føtter, og jeg tenker alltid på føttene hennes når jeg har sex med kjæresten min, som forøvrig synes det er ”søtt“ at jeg tenner på dette. Så for å tenne meg snakker hun om bestas føtter, eller om hvor kilen hun er under føttene. Jeg synes dette er veldig rart selv om det er deilig. Har dere en forklaring? Hun er den første og eneste jeg har sett lakke tåneglene, har det noe å si? Jeg fantaserer om å suge på tærne hennes for å bli veldig kåt.

SVAR

Besvart 12.11.2017 18:31:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle