Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og har sex med en som er 25 år. Kan han bli straffet for pedofili?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jente 13! jeg bor i en liten by på Østlandet. her er det en mann på 25 år som jeg liker veldig godt. i sommer var jeg på besøk hos han og vi begynte å kline. jeg tok av meg klærne så kledde han også av seg. jeg var kjempevåt og ville ha sex med han. han la meg på sofaen og puttet tissen inni meg. han jukket et par minutter før han kom inni meg. h an ga meg etterpå en pille som skulle hindre graviditet. dette var i juli. vi har hat sex et par ganger i uka etter det, men da bruker vi kondom. det jeg lurer på er om han kan bli anklaget for pedofili selv om jeg samtykket til det og flere av gangene var det jeg som tok inniativ? jeg er dessuten veldig moden for alderen hvis det har noe å si.

SVAR

Besvart 12.11.2017 16:04:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
account_circle