Hopp til hovedinnholdet

Har begynt å få smerter i nedre del av magen under samleie i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 18 år og har begynt å få smerter i nedre del av magen under samleie i det siste. Jeg og kjæresten min har hatt sex daglig i flere måneder og har ikke vært med noen andre enn han siden før forholdet startet (juni) og har plutselig fått sterke smerter i magen under samleie i det siste og dette har aldri vært et problem tidligere. Har også brystsmerter ved at brystene er veldig ømme. Jeg har p-stav som ble satt inn i mai og har ikke hatt regelmessig mensen siden den gang, så er vanskelig å se noe på det. Smertene er mer som kramper nederst i magen under navelen og kommer sterkere og sterkere under akten. Hva kan dette være?

SVAR

Besvart 13.11.2017 18:18:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle