Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg har vært på ferie med kjæresten og klining og kosing endte med sex. Jeg følte meg ikke klar, men ville ikke si nei da jeg var redd han ikke ville like meg. Er redd det skal skje igjen. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært i Spania med kjæresten min denne uka. Når vi var alene på hotellrommet skulle vi bade sammen i badekaret. Etter litt begynte vi å kline og kose litt. Men til slutt ble det til sex(jeg er ikke gravid har skjekket). Jeg følte meg ikke klar for det enda så jeg hadde ikke noe god opplevelse men jeg ville ikke nekte han. Jeg var redd han ikke ville like meg. Jeg er så glad i han. Jeg er redd det skal skje igjen hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.11.2017 21:42:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle