Hopp til hovedinnholdet

Har sett en del på dette med metoo kampanjen å lurer på om jeg bør være bekrymet? har spurt flere jenter om de vil snakke dirty eller fortsette å snakke normalt. Om de ikke vil sier de nei og samtalen dør som regel ut. Er bekyrmet for at ejg kan bli anmeldt. Jeg spør bare og hvis de ikke vil tvinger jeg de ikke på noen måter. Bør jeg grue meg eller ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har sett en del på dette med metoo kampanjen å lurer på om jeg bør være bekrymet? har spurt flere jenter om de vil snakke dirty eller fortsette å snakke normalt. Om de ikke vil sier de nei og samtalen dør som regel ut. Er bekyrmet for at ejg kan bli anmeldt. Jeg spør bare og hvis de ikke vil tvinger jeg de ikke på noen måter. Bør jeg grue meg eller ?

SVAR

Besvart 28.11.2017 12:17:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

De fleste unge håndterer nett og sosiale medier godt, men det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
account_circle