Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal ha sex med typen min. Han har hatt sex før. Vi har fortalt hverandre hva vi liker, hva vi forventer osv. Da jeg spurte han om beskyttelse sa han at han bare visste om kondom. Så burde jeg bruke p-piller eller er det noe annet jeg kan bruke? Eller funker det med bare kondom?  Hva burde jeg gjøre? Kan man ha mensen når man har sex? Kommer det ikke blod på penisen hans da? Og når man suger noen, kan man få sæd i munnen da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal ha sex med typen min. Vi har snart vært sammen i 3 år. Jeg stoler på han og han på meg. Jeg kan snakke med han om alt og vi forteller alt til hverandre uansett hva. Han har hatt sex før men da hadde vi pause og begge var sammen med andre for å finne ut av ting, men det varte ca. 2 mnd. Han er veldig åpen og forteller meg alt. Vi har fortalt hverandre hva vi liker, hva vi forventer osv. Men jeg spurte han om beskyttelse sa han at han bare visste om kondom. Så burde jeg bruke p-piller eller er det noe annet jeg kan bruke. Eller funker det med bare kondom? For jeg har sett på filmer at når de er i gang så bruker de bare kondom. Og kan man ha mensen når man har sex. I såfall hva burde jeg gjøre? Kommer det ikke blod på penisen hans da??? Og når man suger noen, kan man få sæd i munnen da?

SVAR

Besvart 13.11.2017 22:37:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle