Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kjæresten min til å forstå hvordan jeg får orgasmer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vært sammen med kjæresten min i noen måneder nå. Vi har det kjempe fint sammen og jeg er kjempe glad i han. Vi har kommet veldig langt når det gjelder vår seksualitet eller hva jeg skal si. Vi har onanert hverandre. Jeg har likt det og det var veldig godt. Men han vet nok ikke helt at det finnes klitoris eller at det er det som er deiligste for flest jenter. ( han pleier bare å fingre meg) Hvordan skal jeg si at håndbevegelser på klitoris det er det jeg liker når han kanskje ikke helt skjønner det en gang?.. så har jeg et annet spørsmål og det er at vi mest sannsynlig kommer til å ha sex snart. Han er veldig på , Men jeg er veldig redd for at det skal gjøre vondt også har vi chattet før om sex og han har et veldig klart bilde på at jenta lager høy lyd når man har sex. Noe jeg ikke føler jeg kommer til å gjøre( ettersom det føles unaturlig+ aldri gjort ved onanering eller noe sånt.. hilsen litt usikker jente

SVAR

Besvart 13.11.2017 18:59:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle