Hopp til hovedinnholdet

Naboen min liker broren min, men jeg hater hun! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Vi flyttet til den anden av Oslo for et par uker, fordi faren min fikk 5-doblet lønnen sin, nok om det. Det høres fint ut, men jeg har en nabo jeg misliker, eller det er datteren der jeg hater, hun er veldig interesseret i broren min, og hun er vakker, modig og smart, og selvfølgelig liker broren min henne tilbake, igår til middag sammen, skrøt hun mye av seg selv foran broren min, og deretter spurte hun hvilke jenter han likte, og deretter spurte hun om de to ikke utgjorde et "veldig bra par", og broren min var enig, og det er vel bare et spørsmål om tid, problemet med dette er personligheten hennes, hun er utrolig arrogant, selvgod og provoserende flink til skole, idrett og musikk. Jeg føler meg altid så liten når jeg er med henne, jeg tør ikke engang å spørre en gutt under 4 øyne, hun tørr å spørre foran begge våre familier, da kan du kanskje skjønne at jeg føler meg dårligere?

SVAR

Besvart 13.11.2017 21:49:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle