Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takle å være i en forhold, uten å få dårlig samvittighet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tok temaet sex, men jeg er ikke helt sikker på om dette har noe med sex å gjøre, men det var det nærmeste jeg kunne finne:) Så det jeg ville si er at. Jeg har en kjæreste og vi har vært sammen lenge nå. Vi har kyssa og klint Osv, og det syns jeg er helt greit. Men jeg er syyykt sjenert og vil ikke at mamma elr pappa skal vite at vi har «hooka» (de vet at vi er sammen). Oog... i dag når jeg var hjemme hos han så så vi på Netflix og han tok hånda under genseren min og tok og maserte puppen min... jeg syntes det var godt da haha men jeg er kanskje litt for godhjertet og får faktisk dårlig samvittighet når jeg kliner og lar han ta på puppen min (altså årlig samvittighet at mamma og pappa ikke vet dette Osv Osv). Jeg vil ikke ha dårlig samvittighet om det lenger. Jeg har lyst til å kysse han Osv så mye jeg vil UTEN å få dårlig samvittighet ovenfor mamma og pappa. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.11.2017 21:46:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle