Hopp til hovedinnholdet

I det siste er det ganske mange som har spurt om vi skal ha sex sammen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Først vil jeg bare si at dette er en side som gir meg masse hjelp! Er kjempeglad for at dere er her og svarer på spørsmål:D
Jeg og en gutt hadde planlagt å ha sex sammen. Men da han fikk vite at jeg var 15 og fylte 16 i juli sa han at vi ikke kunne ha sex før i juli. Han er 18 og han sa at han ikke hadde lov til å ha sex med meg selv om jeg ville det, er det riktig? Jeg trodde at sexsuellavalder var 16, og at man kunne ha sex det året man fylte 16.

I det siste er det ganske mange som har spurt om vi skal ha sex sammen og jeg har sakt nei. Jeg vil ikke ligge med alle de som har spurt, de fleste har også sakt at de skal betale meg hvis jeg har sex med dem. Fleste parten av de som spør er rundt 18. Jeg liker ikke at de spør om det. Jeg sa det til venninnen min, hun sa at jeg var en skikkelig hore, og nå har jeg mistet henne som venn. Det er kanskje sant at jeg er horete siden folk spør om det, men jeg skjønner ikke hvorfor de spør. De fleste som spør om vi skal ligge sammen kjenner jeg egentlig ikke så godt, men noen kjenner jeg også. Noen slutter ikke å spørre selv om jeg sier nei. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få slutt på at de spør fordi de vet hva jeg heter og har mobilnummeret mitt.
Hilsen en som føler seg som en hore.

SVAR

Besvart 23.01.2009 17:12:17
account_circle