Hopp til hovedinnholdet

Nå har jeg nesten aldri sexlyst. Jeg har det veldig bra ellers.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente som har problemer med sexlivet mitt. Jeg hadde et veldig godt forhold til sex før, men nå har jeg nesten aldri sexlyst. Når vi skal ha sex, så bruker vi veldig lang tid, men jeg får fortsatt ikke lyst. Og etter sex så får jeg en veldig dårlig følelse inni meg, og dette har skjedd veldig lenge nå. Og jeg aner ikke hvorfor det er sånn. Veldig kjedelig å være i 20-årene og ha et sånt sexliv.. Jeg elsket sex før, men nå er det bare kjipt.. Jeg vet ikke om dette er noe jeg kan gjøre noe med? Vurderer å dra til legen, men syntes det blir så kleint å prate om det. Jeg gikk på antidepressiva før, men det er lenge siden jeg sluttet med det, så jeg skjønner ikke hvorfor sexlysten ikke har kommet tilbake. Jeg har det veldig bra ellers, og jeg og kjæresten har det veldig bra sammen.

SVAR

Besvart 13.11.2017 19:29:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle