Hopp til hovedinnholdet

Kjønnsleppene mine synes gjennom klærne. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg lurer på et par ting som plager meg litt.Jeg er sunn,frisk og slank men det som er av fett er litt ekstra på rompa.Men som ei venninne erta med i dusjen etter traninga var at jeg har så stor cameltoe.Har eg.ikke tenkt på det men er vel at siste året har det blitt veldig mer synlig "bollemus" og kjønnsleppene er blitt mye større og henger liksom.Og de blir bare enda større når jg blir tent.Når jeg legger merke til det så får jeg cameltoe i nesten alle bukser,liker å gå i highwaist over navlen.Liker også veldig godt å gå i tights,da er det så stygt med trusestrikk så da bruker jeg string el.helst ingen truse,det er behagelig.Men nå føler jeg nesten jeg må slutte med det.Bruker selvflgelig tights også når jeg trener men har merket at mange gutter stirrer og det er ubehagelig.Hva syns dere jeg kan gjøre?Noe annet hvis jeg nå skulle ha sex så tror jeg at jeg må liksom holde kjønnsleppene fra hverandre for å få penis inn.Det er jo så kleint!!!!

SVAR

Besvart 15.11.2017 06:58:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
account_circle