Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg sjekke fortest mulig om jeg har fått herpes i underlivet? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått forkjølelsessår/herpes natta etter jeg kyssa kjæresten min. Første gang jeg hatt noe sånt. Kjæresten min har ikke fått noenting, men er redd han hat fått forkjølelsessår/herpes på leppa uten utbrudd. Vi har ikke kyssa hverandre etter jeg fikk munnsår, men når vi hadde sex nå så sleika han meg. Dette skjedde ca 5-6 dager etter jeg fikk munnsår. Etter noen timer var jeg løs i magen, men svei ikke når jeg tissa. Timer etter der igjen tissa jeg, og d svei litt. Er redd jeg har fått herpes i vaginaen selv om han ikke har hatt utbrudd av det på leppa. Jeg vil ikke bruke kondom resten av livet. Har pstav. Hvordan kan jeg sjekke fortest mulig om jeg har fått herpes i underlivet? Kan hende d svei pga jeg bare løs i magen tidligere, men er redd.

SVAR

Besvart 15.11.2017 10:25:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
account_circle