Hopp til hovedinnholdet

Ej fikk veldig hovne og røde kjønnslipper etter sex. Hva kan de være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gikk på en antibiotika-kur for ca 3 uker siden, og får alltid sopp ved kurene. Denne gangen brukte jeg vivag + candestenkrem for å unngå dette, men glemte det ende dagen. Har hatt litt smerter inni skjeden etter kuren, men svært lite. Nå kom kjæresten min hjem etter 6 uker, og ej fikk veldig hovne og røde kjønnslipper etter sex, og har ubehag ved sex etter dette. Han har også vondt, og beskriver det som «å ha blitt runket i 24 timer i strekk», vi hadde derfor ikke sex før 1 døgn etter, som varte i maks 5 minutter. Jeg hadde ikke like store smerter etter denne gangen, men fortsatt vondt. Hva kan det være? Og burde jeg unngå sex nå? Han er hjemme bare 6 dager hver 6 uke.

SVAR

Besvart 24.11.2017 07:27:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle