Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har mye mere erfaring enn jeg, det er ekkelt, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste på 20 år. Han var min første sex parter, men han har hatt mange flere enn meg kompisen sa til meg at det var vel et antall rundt 15 stykker. Etter at jeg fikk vite det har kjæresten min fått seg en jobb som gjør at han er en måned Vekke. I denne perioden har jeg kommer frem til at jeg synes det er ekkelt at han har hatt så mangen sex partnere å jeg føler det har skapt en stor avstand mellom oss seksuellt men også på andre måter. Jeg synes nå kjæresten min er mer ekkel enn fin å jeg føler en avsky for å skulle ha sex med han igjenn når han kommer hjem. Han har selv vært ærlig om antallet da jeg spurte han men han sa da at jeg er den han har hatt det beste sexlivet med. Alikavell tenker jeg mye på det å synes det er ekkelt. Jeg er en veldig Sjalu person å aksepterer ikke å være en av mange når det kommer til forhold noe jeg føler jeg er nå. Jeg er også flau over å ha så lite erfaring når han har så mye å det er noe jeg ikke liker. Jeg trenger noe råd for å takle dette

SVAR

Besvart 18.11.2017 17:33:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle