Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg så lei meg etter å ha onanert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Har lest at det er normalt å bli litt lei seg etter å ha gjort seksuelle ting for kvinner. Men jeg blir ikke bare litt lei meg. Det for eksempel føles utrolig godt når jeg onanerer, men plutselig vil jeg bare kjenne tårer som presser på. Forstår ikke hva det kommer av. Så ender bare opp med å gråte og føle meg dårlig etterpå. Hvorfor skjer dette? Og i så fall, hva kan jeg gjøre for å få det til å stoppe? Beklager om dette ikke var nok informasjon.

SVAR

Besvart 18.11.2017 18:21:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle