Hopp til hovedinnholdet

Jeg har oppdaget at jeg har fått noe som ligner på talgkjertler på penis. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg har noen spørsmål til dere angående penis, jeg har i nylig tid oppdaget at jeg har fått/eller hatt uten å tenke over det, noe som ligner på talgkjertler på penis. Dette er noe jeg først sjekket ut da jeg fikk høre om herpes, å tenkte derfor veldig godt på det da. Jeg har aldri hatt sex, kun munnsex, men jeg har kun gjort dette med en som også var jomfru, aldri gjort noe med noen andre altså. Derfor lurernjrg veldig på om dette er en kjønnssykdom, å det plager meg fælt. Det er hvite, eller hudfargede nupper som ligger helt oppe ved skaftet av penis, de gjør ikke vondt, eller blir ikke merket noe særlig til. De er heller ikke veldig lette å se, MEN jeg blir veldig usikker av sånt. I dag så jeg på disse nuppene, som ligner veldig på talgkjertler, å det var en ganske stor, så jeg klemte på den å da kom det vann/væske ut. Som sagt, gjør det ikke vondt, jeg sliter ikke med å gå på do, det klør ikke, og merkes ikke. Defor lurer j på om d er en kjønnshkdom eller no ufarlig :)

SVAR

Besvart 19.11.2017 10:28:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle