Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjennes veldig stram ut i skjeden, og fikk ikke inn penis. Hva jeg kan gjøre med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For ca. 1 år siden hadde jeg en kjæreste. Vi bestemte oss for å ikke rushe med sex'en, men etterhvert følte vi oss begge klare så vi prøvde. Problemet var at vi ikke fikk inn penisen hans. Det gjorde jævlig vondt for meg. Etter det prøvde vi ikke flere ganger før vi slo opp. Gjennom det året som har gått har jeg prøvd å fingre meg selv mye, og jeg har lest at hvis du er for trang så er du ikke opphissa nok osv, så jeg har prøvd å bare stimulere klitoris til jeg er veldig opphissa også putte en finger inn. Jeg får bare plass til 1 finger, og av og til 2, men da må jeg prøve veldig lenge. Jeg tror det er noe med underlivet mitt. Jeg holder på med en gutt nå, og han prater mye om sex, og jeg har veldig lyst til å ha sex med han, men jeg er for redd det samme kommer til å skje igjen.. hva burde jeg gjøre? Har dere noen andre råd enn det som alle gir om å være opphisset og ikke stramme musklene i underlivet? Noe annet jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 20.11.2017 09:44:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle