Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer med skjedeåpningen til jenta under første samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! 1. Hva skjer med skjedeåpningen til jenta under første samleie? Akkurat nå føler jeg at skjeden kan være trang og jeg har liten forståelse over at en penis kan komme inn der når jeg ikke får inn flere enn 2 fingre. Utvider den seg under første samleie? 2. Jeg føler jeg har store indre kjønnslepper.. De er MYE lengere enn de ytre, og dette plager meg. Hva vil en eventuell partner synes om dette? Og hvor mange er det egentlig som har det som meg?

SVAR

Besvart 20.11.2017 12:55:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen.

 

Les mer
attach_file

Fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle